• suç unsuru taşıyan bir beyandır.

    babasının arazisi değildir orası. karşılığında galatasaray spor kulübüne seyrantepedeki arazi ve stadyum verilmiştir.
    devleti maddi zarara uğratmak kimsenin hakkı değildir. iktisadi düşünmek gerekir.

    ancak bunu söyleyen kişi bahsettiği bölgeden bulabiliyorsa çok değil 1 dönümlük bir arazi satın alıp devlete hibe edebilir ya da kendi imkanlarıyla üzerine park inşa edebilir.

    edit: yine bir erdoğan bayraktar entrysi ve yine bir zamanın ötesi adlı programa hoşgeldiniz.

    bu tehdit içeren söylemi ne kadar samimi bulduğunuzu bilemem ama devlet topraklarını kafasına estiği gibi alıp satan kişilere bir tepkiniz olsun.
    yeşil alanı ben de isterim ancak hemen dibinde geliş gidiş toplamda 6-8 şeritlik bir yol ve hemen üzerinde 6 şeritli bir viyadük varken hangimiz çocuğunu orada oynatmak ister ki?

    bir yandan burayı yeşil alan yaparım diyenler diğer taraftan 3.köprü projesiyle istanbul'un akciğerleri olan ormanları yok edecek.

    iktisat kıt kaynakların maksimum verimle kullanılmasıysa eğer mecidiyeköydeki araziye inşaat yapılsın, tarabya ve beykoz yeşil kalsın.

    biliyoruz ki bu insanlar zamanında size stad verdik diye başa kakmayı normal gören kişiler. kalkıp da size mecidiyeköy'e iki tane bank 3 tane fidan diktik diyerek tarabya ve beykozu işgal ederlerse şaşırmayın.
  • cımbızla çekmeden cümleleri yazacak olursak:
    "böyle giderse orayı yeşil alan yaparım, onu söyleyeyim. elimden gelirse yaparım. ihaleyi iptal ederim. çok da keyif alırım o işten. orayı yeşil alan yaparsak çok iyi olur."

    valla proje mroje bilmiyorum da orası park olursa hakkaten süper olur arkadaş. siktir edin park yapın orayı. şehrin ortasında gözümüz yeşillik görsün. vaktimizi alışveriş merkezlerinde değil oralarda geçirelim.
  • 'yapın, ilk kez yaptığınız bir şeyi destekler ve sonuna kadar arkanızda olurum' diyerek gördüğüm blöf (bkz: your turn).
    hiç olmazsa mabedin yerinde kamunun yararlanabileceği, mecidiyeköy'e nefes aldıracak bir alan olur.
  • olursa çok sevineceğim iddia. hayır çok büyük bir alan değil tabii ki ama, siz hiç istanbul'a son dönemlerde tepeden baktınız mı? o kadarlık bir alan dahi yok, saraylar, eski parklar, okullar ve korular haricinde. az da olsa bir oksijen alanı olsa o cümbüş içinde fena mı olur?
  • yapması 'güven özveri tecrübe' isteyen beyanat. keşke yapsa da olanları izlesek.
  • bir söyleyene bak, bir söyletene bak. sonra bir de asıl karar vericiye ve onun hempası rantiyecilere bak. ondan sonra olamayacağını anla, kır dizini otur bir boş söz dizini. odd.
  • benim adım cemil ben dedim mi yaparım diye devam etse tadından yenmeyecek beyanat. (bkz: erdogan bayraktar)
  • "göztepe parkı'na yeşil alan yok zaten cami yapmayın" diye muhalefet edenlerin "burayı park yapıp devleti zarar ettiremezsin" şeklinde muhalefet edeceği sözdür.

    öte yandan millet zamanında park olan yeri stadyum yaparken biz stadyum olan yeri park yapacağız. herkes gider tersine biz gideriz mersine hesabı...
  • normalde şehir planlamada belli kriterler vardır. bu kriterler çerçevesinde yeşil alan, okul, hastane gibi oradaki halka hizmet edecek alt yapıların oluşturulması gerekir. bu ülke bir sürü şehir planlamacısı yetiştirdiği halde istanbulda hala bir şehir planlaması yoktur.

    çocukların mahalle aralarında oyun oynadığını ve iki pencere arasını kale yapmak zorunda kaldığını, arabaların devamlı o mahalle aralarından geçerek çocuklara tehlike oluşturduğu gerçeği ile birlikte, mecidiyeköy'de doğru dürüst bir yeşil alan bulunmadığı düşünülürse, ne güzel olur denilecek cümle. ama hayallerde kalır ancak, çünkü oradaki arsa çok değerli ve bir sürü cebe para girecek. ama gerçekten de yeşil alana ihtiyaç duyulan bir bölge. sadece görsellik için de değil, çocukların gençlerin sağlıklı yetişmesi için de şart.
hesabın var mı? giriş yap